Δήλος 365

Πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων Office 365 της Microsoft

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την Online συλλογή εργαλείων & υπηρεσιών Office 365 της Microsoft χρησιμοποιώντας τον προσωπικό ιδρυματικό λογαριασμό (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) που διαθέτουν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ενδεικτικά προϊόντα και υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη σουίτα Office 365 είναι η παροχή 1 TB αποθηκευτικού χώρου μέσω του OneDrive, δικτυακές εκδόσεις των Office Word, Excel, PowerPoint και OneNote (συνδεδεμένα στο OneDrive), ημερολόγια, λίστες εργασιών και Skype for Business (με δυνατότητα τηλεδιασκέψεων πολλών ατόμων). Παρέχεται επίσης και λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φιλοξενούμενος στις υπηρεσίες νέφους της Microsoft, με τη μορφή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η πλήρης λίστα των εργαλείων είναι διαθέσιμη στο https://delos365.grnet.gr/services/introduction.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία & υπηρεσίες του Office 365 με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό θα πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στην υπηρεσία ΔΗΛΟΣ 365 της ΕΔΕΤ μέσω της διεύθυνσης:https://delos365.grnet.gr/. Μέσω της δικτυακής αυτής πύλης θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε επί μέρους εφαρμογές και εργαλεία του Office. Εναλλακτικά, μετά την πρώτη σύνδεσή σας στο https://delos365.grnet.gr/ μπορείτε να συνδέεστε απευθείας στο Portal του Office 365 μέσω της διεύθυνσης:https://portal.office.com/.

Αναλυτικές οδηγίες για την πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων Office 365 της Microsoft είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://delos365.grnet.gr/guide/user.
Για τυχόν προβλήματα στην πρόσβαση στα εργαλεία και τις υπηρεσίες Office 365, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο αρωγής χρηστών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.